Literatura

95 (wiersz)

taryfiarzgazu

dzia, dziadzina jako,
endokrynologia to nauka o wydzielaniu
wewnętrznym, gruczołach,
hormonach i ich działaniu;
kropka;
jako dziadziną medycyny, zajmującą się
zaburzeniami wydzielania wewnętrznego
(zaburzeniami wydzielania hormonów); kropka;
koniec zdania,
dwudziestego szóstego tam lezę,
lezę, żeby się mną zajęli,
zajęli oby nie jak tymi błędami w tekście przybliżającym
istotę pojęcia endo, wiszącym na tablicy w ich głównym korytarzu,
ale co on się tak czepia tych literówek?
pytanie: kim on jest? odpowiedź: jako jakimś padantem


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko 16 września 2013, 18:15
Nie łapie tego ani jako eksperymentu ani wiersza :)
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu 18 września 2013, 02:12
Nie przejmuj się, szanta, dzięki za uśmiech na końcu, bo tu wszyscy jacyś pospinani jak żyłki na czole :) Szycie jest cięszkie w marzynie do życia ;)
przysłano: 14 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca