Literatura

*84 (wiersz)

afronautix

bycie drugim nie jest częścią gry
to takie wydumane
jak rybołówstwo dżenderowe

a kości mają cieńsze
niż oprawki tych wielkich okularów
ani się tym najeść
ani dupę podetrzeć


niczego sobie– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
afronautix
afronautix 19 września 2013, 23:18
nie jest to najlepsze co tego ostatnio, gdyby było to by szło innymi drogami, nie spinam się na krytykę, nie szukam szóstek. chętnie przyjmę świrów i oszołomów. ale nie dokarmiam. nie ma za co.
guccilittlepiggy
guccilittlepiggy 21 września 2013, 12:41
a gdzie jest najlepsze co tego ostatnio
z ostatnich? rybołówstwo dżenderowe wydumanym? histeryzujesz ;)

dla mnie może być
afronautix
afronautix 23 września 2013, 11:47
Rita Baum/Wakat - karibu!
przysłano: 19 września 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca