Literatura

oto człowiek (wiersz)

Jarosław Baprawski

sąsiad morduje się z bramą jak ja ze swoją

skaleczoną w głowę nieboszczką

świętej pamięci żoną

 

w tych warunkach

pisać wiersze

nie godzi się

kamieniem

z myśli

 

wstań kurwo

i nie grzesz więcej

 

zabiorę ci chuju wszystko

podpalę dom i zgotuję piekło

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko 22 września 2013, 22:10
potrafisz lepiej
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 22 września 2013, 23:31
..starałem się..moja Droga:)

Ja nie bawię się w "bławaty"...i "skiby wywracane czasem"...jadę pługiem..po szosie..może ktoś "usłyszy".
przysłano: 21 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca