Literatura

obławienia (wiersz)

afronautix

matka nieustającej przemocy

ob(ł)awia się

 

zobacz zobacz

jak się schowało

niby że tylko

przejęzycznie

malutkie takie

ale całego cię

oślini olśni

staniesz wprawdzie w bagnie

ale staniesz się

 

staniesz

na własne oczy


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
afronautix
afronautix 23 września 2013, 18:34
polecam czytać z kurwa.keraj.net/
przysłano: 23 września 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca