Literatura

Prognoza (wiersz)

Agati

oddycham deszczem tamtych dni
powoli spływa przywiązanie
powódź obojętności

 

coś każe otworzyć oczy
zmęczone
włączyć wiadomości
codzienne

 

euro spadło
nie ma powodu by pamiętać
o sobie

 

kawa stygnie

 

z trzaskiem drzwi
wchodzę w rzeczywistość

 

nadchodzi susza


fatalny+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 29 września 2013, 22:27
troszkę to takie "pociachane", raz za bardzo dopowiedziane innym razem za mało, nie tym razem.. ale czekam na kolejne /bo i tak widzę postęp :) /
przysłano: 29 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

Konstelacje
Agati
wszystko
Agati
stokrotki
Agati
atrapa
Agati
autobus
Agati
godziny
Agati
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca