Literatura

122 (wiersz)

taryfiarzgazu

 

 

dopisek do tamtego przy stole
z papierobiciem
to ale kieliszkostołowiśnioprzepaloserca to
wego edytu brzmi tak, że zatrzystopka,
trzęsie się likier w płynie,
widzę nie,
czerwonka bezsensu,
nie widzę,
edyt,
jedynie papa, wspotrzę i minam
tam,
gdzie czekaj, tam, gdzie pisałem
o beli tarr, to tu dopipi,
że jaki ludzki
mózg, że
śmiszny, bo w momencie, zresztą
przełomka również, bo w chwili, kiedy sobie uświadadasz
jakiś obszar swojej sajki - ten obszar, czy ta
funkcja,
przestaje być tobą,
jakbyś samą uświadadą wysysał
z tej części sajki swą tożsamość, wakur, stary,
introspekcja
w czasie rzeczy, jak gra na kompututu,
pinga, pinga! łołu,
łołu!
jakbyś przetego lewel,
ja sobie uświadudłem, że nawet tych chabazi
robiąc czytkę tam od góry, to
zrozu nie, bo to se ne da, ale
ten semantyczny śmietnik to wyczuczu
może bardziej, bo nie, że pierdololo, tylko szczerze
szczerzę
autentyzmu kły albo autyzmu sry tu,
pomiędzy zmierzłami, że wiesz, więc poczuj się
jak chcesz,
ja na to, i dostrzeż, że jeśli dostrzegasz to w tej grze, to jakbyś przeorał
poziom samorealizazu
tylko
i na wyłce w ten sposób, że nagle widzisz jak
dwa cztery na siedem wewnątrz swojej czaszki
grasz
w pierdololo sam ze sobą,
włącz jarzerze albo wyłącz nienie,
no bo
jak nie jesteś swoimi myślami,
to kim, zkmiń

 

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 pazdziernika 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca