Literatura

pośród szelestu (wiersz)

AgataSz.

 

dlaczego najpiękniej

wyglądają przed śmiercią

 

nim w motylim tańcu 

zatoną w otchłani 

koloru brezentu

 

co takiego kryją ciemne żyły

że w anemicznych sylwetkach

 

kumulują najsilniejsze barwy


niczego sobie– 6 głosów
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 5 listopada 2013, 12:31
"dlaczego najpiękniej
wyglądają przed śmiercią

w motylim tańcu
(...)
koloru brezentu

co takiego kryją (...) ciemne żyły
że w anemicznych sylwetkach

kumulują najsilniejsze barwy"
Ata
Ata 5 listopada 2013, 14:08
dziękuję za komentarz, pomyślę w tym kierunku.. a co do oceny to wciąż nie dowierzam
Tessa5544
Tessa5544 10 stycznia 2014, 03:03
Motyl to chwila...... Twoje jest cudne......................cholera przepraszam
nie nacisnęłam tego co chciałam
Ata
Ata 10 stycznia 2014, 12:56
Dziekuje Tes, nie szkodzi, nie skala jest najwazniejsza.
Tessa5544
Tessa5544 10 stycznia 2014, 20:56
motyle kochany są najcudniejsze przed śmiercią

Agata mnie trafiła..... taniec motyli to jest coś fantasy...............

Agata mam Cię w ulubionych teraz dobrze trafiłam
a moja ocena??????????????? super
przysłano: 4 listopada 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca