Literatura

Dla M. (wiersz)

Alicia Apcio

"Noc"
Ciemność nocy nadciąga
Ludzkie uczucia przyciąga
Ja I ty spleciemy swe ciała
Nie będę niczego się już bała...
Ni strachu, ni lęku
Nie usłyszysz bólu jęku
Jedynie westchnienie
Miłosne tchnienie
Uczucia tak wielkiego
Do końca życia mego....


słaby– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 7 listopada 2013, 21:27
...............................oqrcze
Ir
Ir 7 listopada 2013, 21:51
Rany...już myślałam, że mnie nic nie zaskoczy, a tu taki "kwiat".
Poległam pod uczuciem, które nosi w sobie autorka i przelewa to to na klawiaturę karmiąc biednego czytelnika.
Litości!
Alicia Apcio
Alicia Apcio 8 listopada 2013, 00:46
ir...masz jak zawsze prawo do krytycznego komentarza...nie wszyscy sa" all the best" bo byloby za nudno na swiecie...
przysłano: 7 listopada 2013 (historia)

Inne teksty autora

zasniecie...
Alicia Apcio

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca