Literatura

*** (wiersz)

Jarosław Baprawski

czy będąc szczęśliwym
pisałbym wiersze

 

nie

 

chwaliłbym Pana

 

***

 

nie

będąc szczęśliwym
chwaliłbym siebie

nie dziękując Panu
że mogę pisać

 

 


niczego sobie 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 23 listopada 2013, 18:50
jakąś ewolucję stylu dostrzegam
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 23 listopada 2013, 19:01
..nie ! :)..eksperyment :)
Ata
Ata 24 listopada 2013, 23:20
nie zachwyca, ale ma przekaz ;)
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko 25 listopada 2013, 13:41
ciekawe ale zgodzę się z dziewczynami, że nie powala tym razem. Niemniej jakbyś nad tym posiedział.
przysłano: 23 listopada 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca