Literatura

Dla Milanki-Córeńki (wiersz)

aneri

Jesteś

jak letni ,ciepły powiew wiatru,

jak jasny promyczek

rozświetlający moje szare życie.

Jesteś 

jak delikatna mgiełka

otulająca mnie bezpiecznie.

Jesteś 

moją miłością,

moim światełkiem w tunelu życia.

Jesteś

dobrym,ciepłym duszkiem...

to Ty ogrzewasz mą duszę

swym gorącym  ,ogromnym serduszkiem.

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Wyliczanka. Nic fajnego.
calvados
calvados 4 grudnia 2013, 14:35
Dużo ciepła, miłości... jest miarą uczuć do dziecka.
przysłano: 3 grudnia 2013 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca