Literatura

ZASTAŁY ŚRODKIEM (wiersz)

crow

czasmi wlasne ambicje sa rozbijane przez nasze marzenia...(prawdziwe aż nadto - przyp. Szluger)
Za szklanymi pręcikami rzęs
zasłany podziurawiony parapet
okna grającego
w obydwie strony-
zaszybie czerwcowych kropelek
przed przeźroczem ambicji
upadkiem je rozpryskujących

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 sierpnia 2001

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca