Literatura

Erotyk Psychopaty (wiersz)

poetzl

;) ( kolejny erotyk - a raczej niezwykle interesujaca zabawa warzywami; pamiętaj - nigdy nie zaprzyjaźniaj się z pokarmem - przyp. Szluger)
jestem typowym wzrokowcem - pół kaleką
nie czuję zapachów
nie słyszę dzwięków
nie reaguję na bodźce
widzę wiele i rozumiem
wiele rzeczy
na przykład, że pomidor
musiałby być afrodyzjakiem
a kiełbasa fetyszystką
mogłaby całować się z cytryną
nieśmiałym prawiczkiem
zresztą nieważne
wiem jeszcze że wspaniale boli cię
jak kochasz
widzę to w twoich oczach
nie wspominając już o samej gestykulacji
ach, widzę jak gałki ocznej siatka
rozcina moje zmysły ...

słaby 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 3 sierpnia 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca