Literatura

w zieloności gałązek (wiersz)

Evit-ka

DLA WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH (PRZYJACIÒŁ, NIEPRZYJACIÓŁ I TYCH OBOJĘTNYCH) Z NAJLEPSZYMI ŻYCZENIAMI NA ŚWIĘTA I NOWY 2O14 ROK:

Z CYKLU : OZDOBY CHOINKOWE

marcepanowa panienka
w marcepanowej woalce
na choince zawisła
wspinając się na palce...

ciuteczek nią zabujało
ale naprawdę mało...

perspektywa na dzisiaj
w jej świecie jest taka:
ogląda rzeczy porządek -
z lotu ptaka


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 grudnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca