Literatura

Zniszczoność (wiersz)

CDE

jestem zniszczeniem

przewróconym kieliszkiem

rozlanym marzeniem po obdarty blacie

złą odpowiedzią na brak pytania

 

nie zastanawiam się

działanie lub jego brak

to tylko długość wyrażeń

źle poukładane słowa

 

skargi przysyłam sobie sam

skrzynka jest pełna

puste są wiadomości

bezład bez pokrycia


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 23 grudnia 2013, 06:30
...świetne, zajebiste - samo życie!
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 23 grudnia 2013, 11:21
Dzięki:)!
Ata
Ata 23 grudnia 2013, 21:27
"rozlanym marzeniem po obdarty blacie" - obdartym - zapewne ;)
fajnie zaczynasz (pierwsze dwa wersy), ale tekst niestety się tnie, brak tutaj płynności.
przysłano: 22 grudnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

to świat memów i gifów
Paweł Lewandowski
Zaraza
Paweł Lewandowski
Podaj mi dłoń
Paweł Lewandowski
Spotkanie
Paweł Lewandowski
Ściany
Paweł Lewandowski
Mówisz, że człowiek
Paweł Lewandowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca