Literatura

Szczęśliwa (wiersz)

abojawiem

Szczęśliwa jesteś,

że nawet nie wiesz, czy

dla Ciebie piękniejsza jest

jawa, czy sen. Widać,

można czegoś nie wiedzieć

i być szczęśliwym.

A może właśnie dlatego,

że się czegoś nie wie,

jest się szczęśliwym.


przysłano: 30 grudnia 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca