Literatura

medioholicy (wiersz)

MDajo

troszczą się o mnie od lat
zaszczycony tym jestem niezmiernie
coraz szybciej podają mi treści niezbędne
najjaśniej i bez odnośników żadnych
lekkostrawnie śmierć dziecka z cyckami rano wymieszają
popieprzą delikatnie o polityku
z dziurą ozonową poradzą sobie we wtorek
Kim Dzong Un znowu czerwoną kartkę dostanie
dyskretnie zachęcą do iphona cieńszego
synek sąsiada już w nocnik na fejsie
miliardy pomocnych opini na forum
przezabawny film o węgorzu w yutubie peel
nawet sumienie moje aferą w kościele połechtają
coraz szybciej i więcej

 

na komunię, zamiast tabletu od wujka
pod skórę chipa myśli google z rocznym abonamentem gratis

za lat kilka...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
calvados
calvados 3 stycznia 2014, 11:52
taka rzeczywistość, co poradzisz...
mariusz
mariusz 3 stycznia 2014, 12:28
jechać na narty
calvados
calvados 7 stycznia 2014, 09:04
Narty powiadasz, a nie umiem, obawiam się nogi połamać :-) I potem butów na obcasach nie włożę:-)
przysłano: 2 stycznia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca