Literatura

Pory roku (wiersz)

gaj

wiosna to naiwna 
pora roku. wiosną 
niczego nie wiem.
o niczym myślę

 
obrazem doskonałego 
wzrastania, bo trudno 
zamknąć oczy i nie 
czuć słońca. na policzku

 
kropla deszczu zamarza. 
nie może być inaczej.
w styczniu


fatalny+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 6 stycznia 2014, 16:50
"niczego się nie wiem"?
całość mi mało stylistycznie wygląda.
gaj
gaj 6 stycznia 2014, 17:14
wiem że nie wiem
jak to się stało...;)
gaj
gaj 7 stycznia 2014, 20:51
wywrota.pl:8080/pliki/site_images/04cbebbf_jpg-lg
Claudyno Jolanto mój specjalny podarunek tylko dla Was :)
Zatytułowany "Wiosenny uśmiech zimy"
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu 20 stycznia 2014, 09:08
o niczym myślę - świeższe sformułowanie wyrażenia "o niczym nie myślę";
podoba :)
gaj
gaj 22 stycznia 2014, 05:46
:-)
przysłano: 6 stycznia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca