Literatura

Znów nowy dzień (wiersz)

Michał Wodecki

Klaps!

Reżyser w niebiesiech daje wolną rękę

Scenarzysta leń pisze kwestie na bieżąco

Oskara nie będzie

Dupy nie urywa


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 9 stycznia 2014 (historia)

Inne teksty autora

Zero
Michał Wodecki

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca