Literatura

Łowcy (wiersz)

CDE

wojna wersja tabu

prowadzona przypadkiem

żeby nie było widać

zagłuszona niewiedzą

 

słuch zginął od pierwszego strzału

więc wszyscy są zaplombowani

noszą nieprzenikalne płaszcze

oraz elektroniczne czapki

 

z głów dla twórców

pomysłodawców idei(cide)

zatrzymanych bez nakazu

teraz jak ich tu wyrzucić

 

są złapani w sieci

wylewa się potok

w którym płyną głupoty

zamiast ryb

łowcy – analfabeci

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 11 stycznia 2014, 07:07
"woj[en]na wersja tabu
prowadzona przypadkiem żeby nie było widać
zagłuszona niewiedzą"

.............................np
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 12 stycznia 2014, 14:36
dobre, szkoda, że tak tego nie ująłem;)
przysłano: 10 stycznia 2014 (historia)

Inne teksty autora

to świat memów i gifów
Paweł Lewandowski
Zaraza
Paweł Lewandowski
Podaj mi dłoń
Paweł Lewandowski
Spotkanie
Paweł Lewandowski
Ściany
Paweł Lewandowski
Mówisz, że człowiek
Paweł Lewandowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca