Literatura

plagiat (wiersz)

gaj

. ....... .......... ...... żałosne 
........... fatalny piękne przekazanie
zachwycona jestem ...... wkrótce 
...... ..... ..... ...... 
... .... ....... ..... 
........ ..... ...... ........ 
spełnia ...... moje oczekiwania 
........ ............ ...... .... 
...... zachowując dramaturgię 
. dystansie ........... kodą 
........... ............ z poziomu
............ w autonomiczny obraz 
w którym ..... ............
..... dobierać empatyczne .....
. ...... masz dobry dzień 
dajesz .......... pokładanych twórczych 
nadziei ...... ...... gniotów 
rozliczona . dziewczynką na zdjęciu 
i choć miejscami ...... ma 
..... .......... dziecka .... 
dam cukierka ... za to
....... ......... ja rozumiem 
.. .... ... świecić gorzej ... 
nachalnie ...... się intelektualną 
dupą ........ ... być .... 
... ........ prymitywna 
jak zawsze ... panie ....
......... postrzeganie ..... należałby 
uszlachetnić ......... wzorcem ..... 
wiedzy .......... ........ pana 
......... mądre komentarze . ........ 
przypomina mi ... ....... ........ 
w zachowaniu .. .... gnida ... 
..... rozgnieść ....... pan ....... 
... ... .... choć wielu ............ 
.... ......... jajami . pomidorami 
.. .... .......... złej energii
osobiście ... .......... tyle 
....... wokół ..... osoby miłego 
.... wyjdź ... .. .. ........ 
..... .... ...... go .... 
przykrywkę ..ataków ............

sprawa .... . tyle prosta .. ....... 
prymitywna . .... ...... .......... 
........ . tym ........
... ........ ryja tam ..... 
... należy ... komentuj 
komentarzy ... podważaj ....... 
innych . ... będziesz miała 
....... do ........ . równoważnym 
obarczaniu .... .. .... stres tych 
...... ...... histeri .. głowę 
... pozwolą ..... wejść
...... ... gdzieś przyjemność 
...... ten ...... widzę że ... 
...... bawicie ......... ....... 
wreszcie ... własnym ........ 
. ..... pani ....... znowu 
prawi . tym .. ..... . co złe 
.. wypada . czego ... .........
 mi się nie...... przysięgam 
...... ........... rozpędzali ..... 
babińce w try .... i ....... 
harpie ....... po sobie powyrywany 
......... kudeł .......... ale 
to było .. właśnie kiedyś powiadom 
mnie o nowych komentarzach    

155 wyświetleń
przysłano: dzisiaj

 

 

W związku ze skargą do redakcji zmuszony byłem poddać tekst atocenzurze.

Co prawda skarga była tylko od jednej osoby, ale postanowiłem potraktować wiersz "demokratycznie". Efekt jest raczej nieciekawy.

Mimo to, ku pamięci poprzedniej wersji postanowiłem tego nie usuwać.

 


przysłano: 20 stycznia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca