Literatura

zbawca (limeryk) (wiersz)

Evit-ka

Jan Zbawca spod Sukienniczek
naprawia błony dziewicze -
stosując cery i łaty
czyni z nich znów świeże kwiaty -
z wdzięczności nikt nie chce krzyczeć (?)...
ZBAWCA  Jan Zbawca spod Sukienniczek naprawia błony dziewicze - stosując cery i łaty czyni z nich znów świeże kwiaty - z wdzięczności nikt nie chce krzyczeć (?)...

wyśmienity– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
calvados
calvados 21 stycznia 2014, 13:52
kwiatki urocze, na limerykach się nie znam, ale jest to zabawne, pozdrawiam
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 21 stycznia 2014, 18:54
a mówiłem kumpeli, że jedzenie dużej ilości błonnika nie wystarczy...
Polisham
Polisham 23 stycznia 2014, 11:13
Jak zawsze jesteś moim "pewniakiem" jeśli chodzi o limeryki na wywro.
Evit-ka
Evit-ka 23 stycznia 2014, 12:06
MAM TEGO W TYSIĄCACH, MILI PAŃSTWO. TYLE, ŻE TO ŻARTY, A NIE TWÓRCZOŚĆ...
Polisham
Polisham 23 stycznia 2014, 14:52
Chyba o to właśnie chodzi... o żarty :0 To też szczodrzej sypnij tymi żartami ;)
przysłano: 21 stycznia 2014 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca