Literatura

Postać (wiersz)

JacoM

włosy na zdjęciu takie czarne

jak wspomnienie czy zwiastun

wiodły cię te włosy w ciemność

zostawiając wyrzut słów

w zdjęciu szukam modlitwy

mamrocząc pod nosem



Zuzannie Ginczance


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
cloudia
cloudia 13 lutego 2014, 23:12
a tu czarnowłosy muchomorek będzie
calvados
calvados 14 lutego 2014, 06:15
Może grzybki halucynogenne zamiast tych muchomorków p. C., i od razu się jakość wypowiedzi poprawi. A poważnie to słabo, może kolejny utwór, pozdrawiam
Mithril
Mithril 14 lutego 2014, 08:18
najkomiczniejszy ten wers, gdzie:

"wiodły cię te włosy w ciemność"..................siłą rzeczy/fonetyki, odczytuje się
.........."cięte"
guccilittlepiggy
guccilittlepiggy 14 lutego 2014, 15:03
z cyklu: japońskie horrory
przysłano: 13 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca