Literatura

Kraina Marzen (wiersz)

Julia Kulhaj

Znajduje sie w krainie 

Pieknej , kolorowej , milej ,

Kocham tu kwiaty i zwierzeta , 

Na ryby doskonala jest przyneta . 

Kocham tu burze i huragany , 

Spotykam biale barany , 

Koniki piekne , biale i zlote , 

Na zawsze pozostac mam tu ochote ... 

 

Od razu przepraszam za bledy ... 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
...
... 14 lutego 2014, 20:41
matko jedyna nie pisz wierszy
przysłano: 14 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

dziewczyna
Julia Kulhaj
Walentynki
Julia Kulhaj
Na spacerze .
Julia Kulhaj

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca