Literatura

dziewczyna (wiersz)

Julia Kulhaj

Teraz stoi przed ołtarzem

Pełno wspomnień w jej głowie ...

 

Jeszcze wczoraj ,

Mała dziewczynka bawiaca się lalkami 

Dzis juz duża i za chwilę żona ...

 

Czas tak szybko leci 

Jak z teleportera 

Przenosisz się w przyszłość ...

 

Czasami łezka spadnie , 

Bo to piekne wspomnienia ,

dziecinstwa ....

 

 


fatalny 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 14 lutego 2014, 19:57
...adolescencyjne, bykodiakrytyczne, pozainterpunkcyjne dyrdymały
teleportować, to coś do skarpety i przemyśleć publikowanie
Ir
Ir 15 lutego 2014, 01:19
Nie będę się powtarzała.
Dokładnie jak Mithril.
Mirek
Mirek 15 lutego 2014, 01:25
Wspomnienia w głowie pełnej wielokropków.............
?
Do kosza. I nie bać się czytać.
przysłano: 14 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

Walentynki
Julia Kulhaj
Na spacerze .
Julia Kulhaj
Kraina Marzen
Julia Kulhaj

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca