Literatura

Troll 2 (wiersz)

Van

noc polowania -

 

wysyp trolli na forum
wnyki czekają


słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
...
... 19 lutego 2014, 09:48
a pustak pisze że podoba się:)
Van
Van 19 lutego 2014, 10:45
dlaczego "pustak" Arameno?
...
... 19 lutego 2014, 11:31
bo pustą głowę mam;-)
Van
Van 19 lutego 2014, 11:53
Ta wiadomość jest ostatnim ostrzeżeniem dla ciebie Mithril!
Jeśli nie przestaniesz nękać użytkowników mailami, jeśli nadal
będziesz trwał przy swoim zachowaniu, to wiedz że zamierzam
twój "problem" rozwiązać w sposób o którym długo nie zapomnisz.

Sądy nie są anonimowe, tam już nie ukryjesz się za avatarem.
W sądzie ja poznam ciebie a ty mnie i możesz mi wierzyć, nie będzie ci do śmiechu.

Więcej ostrzeżeń nie będzie. Następny będzie pozew sądowy i mój urok osobisty.
Van.
...
... 19 lutego 2014, 12:00
Wiesz co zaraz będzie stękał i sapał?ew wklejał prywatne wiadomości taki jest przewidywalny jak jego wyziew już nie napiszę z czego?
Mirek
Mirek 19 lutego 2014, 15:45
Jeśli popełnienie tego ulżyło w cierpieniach, to gratuluję
Cytra
Cytra 19 lutego 2014, 19:02
sypnęło prochem
niewypał stuk puk stuk puk
jak groch o ścianę
kopia cesarza internetu 17 maja 2014, 19:20
ocho...trzeba uważać
przysłano: 19 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca