Literatura

8.4.2011 (wiersz)

famous and unknown

Te wspomnienia,

moje sny,

stare zapachy,

znane gry,

w świetle mgnienia,

wedle bicia,

mych myśli,

-jak z ukrycia.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mirek
Mirek 20 lutego 2014, 01:06
masz ładne entery
famous and unknown 20 lutego 2014, 01:20
a ty profilowe
Mithril
Mithril 20 lutego 2014, 06:09
takietoto pamiętnikowe zaklinanie - ze skojarzeniem:

"na wygnaniu w mieście Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi"

(zbyteczna interpunkcja)
cloudia
cloudia 20 lutego 2014, 16:12
słabe to jest, ale coś czuję, że stać Cię na więcej
przysłano: 20 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

20.2.2013
famous and unknown

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca