Literatura

Jak Cię znam (wiersz)

abojawiem

Jak Cię znam

i jak Cię kocham,

nie masz czego żałować,

a masz robić to,

co uważasz za właściwe,

a właściwie to możesz

(jeśli nie powinnaś)

robić nawet to,

co nie jest właściwe.


przysłano: 22 lutego 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca