Literatura

20.2.2013 (wiersz)

famous and unknown

manifestacja złudnych uczuć,

i bojkot złudnych nadziei,

wykorzystanie psychiczne, gorsze od paranoi,

schizofrenia, paranoja maniakalna, schizofrenia paranoidalna,

prawda staje się kłamstwem, a okłamuję wszystkich, nawet siebie,

co sie dzieje? gdzie ja jestem? dlaczego?

czy ktoś mi do jasnej cholery w końcu odpowie?

gry ludźmi, kończące gubieniem się w tłumie,

istnieje tylko szarość niespełnionych marzeń,

czekanie, czekanie, czekanie,

w schizofrenii paranoidalnej,

niekończące się spadanie,

to było marzenie, pamiętasz?


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mirek
Mirek 22 lutego 2014, 23:58
od poezji oczekuję czegoś więcej.
Mithril
Mithril 23 lutego 2014, 06:22
i znowu na Wywrocie tendencyjny obrazek narzekactwa i słownikowości zaburzeń bez jakiegokolwiek pojęcia w temacie podane łopatologicznie
"wiersz"-"poezja" to(?)
nie...........................................to jest gniot
calvados
calvados 23 lutego 2014, 15:20
Wiosna idzie, słońce świeci, doceń człecze poetyckie twory wokół, szkoda życia na narzekanie, pozdrawiam :-)
Ata
Ata 23 lutego 2014, 20:10
"świat jest taki, jakim go tworzysz sam dla siebie", a co do tekstu niestety to nie poezja..
przysłano: 22 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

8.4.2011
famous and unknown

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca