Literatura

Życie (wiersz)

sardynka

Łzy możesz okazywać i przywracać  przy karzdej okazji ale życia nie przywrucisz bo życie ma się tylko jedno.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 23 lutego 2014, 18:09
przed opublikowaniem radzę korzystać ze słownika
...
... 24 lutego 2014, 15:12
przy karzdej ?
gaj
gaj 24 lutego 2014, 21:26
Sentencja? :)
"Łzy możesz okazywać i do nich wracać,
ale życia nie przywrócisz - życie ma się tylko jedno"

Innymi słowy lepiej śmiać się niż płakać. Bo życie zbyt krótkie jest...
Podoba mi się. :)
Ale zgadzam się z Mithrilem. Popracuj trochę nad ortografią i gramatyką.
calvados
calvados 27 lutego 2014, 07:04
Ludzie Ci pomagają, a Tobie nie chce się ''edytuj'' wcisnąć i te okropne ortografy poprawić. Po to tu jesteś, by się czegoś mądrego nauczyć, choćby tego, że pisząc z błędami i nie pracując nad nimi, narażasz się na śmieszność, to starania budzą szacunek. Sardynko, wciskasz się z utworkami między grube ryby, a słabeuszek z Ciebie. Stosuj przy każdym wypracowaniu słownik ortograficzny, wszystkie mądre myśli zapisuj w osobnym zeszycie, zasady interpunkcji do zapamiętania, nie stosujesz ich wcale, a potem przyjdzie na lekcji odróżnić jedno zdanie składowe od drugiego i problem, bo zapisujesz wszystko ciurkiem.
Gdy ktoś bardzo młody na siłę próbuje za szybko dorównać dorosłym, to źle się to kończy. Proszę, chcesz pisać wiersze, opowiadania, radź się we wszystkim swojego polonisty, Wywrota - na to jeszcze czas, a za kilka lat wróć, i spróbuj wszystkich olśnić; wierzę, że Ci się uda. Nik sardynka- niefortunny, zmień na coś, co ma siłę wyrazu...
przysłano: 23 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

mój wiersz
sardynka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca