Literatura

1 (wiersz)

Arturro


 
odwróciłem się w drugą stronę
by zatrzeć złe wspomnienia
pozbawiłem ludzi złych myśli
myśląc podobnie
przerosły mnie uczucia
by marzenia mogły zaistnieć
zaraziłem się nienawiścią
by innych znienawidzić 
nocą ujrzałem spokój 
odetchnąłem przez chwilę 
i spojrzałem na to inaczej


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 marca 2014 (historia)

Inne teksty autora

tak nagle...
Arturro
pamiętam
Arturro
***
Arturro
***
Arturro
babcia
Arturro
marność
Arturro
kres
Arturro
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca