Literatura

3 (wiersz)

Arturro



ja ten przegrany pokonałem strach 
i stoję z podniesioną głową
podpatrzyłem jak oni to robią 
 żyć tak nie potrafię 
egzystuje bezsilnie rozkładam dłonie 
czekając na lepsze
 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 5 marca 2014, 08:16
"ja ten co" = bełkot
"egzystuje" - "ę"

ponad zauważalne przespójnikowanie - nic tu
calvados
calvados 5 marca 2014, 08:19
Cenna myśl...
''ja ten co'' - językowo do odstrzału ;-)
''i stoję, i żyć, popatrzyłem, egzystuję, czekając''- prawda jest taka, że w prozie czasowniki potrzebne, w wierszu przeszkadzają, pozdrawiam
Arturro
Arturro 5 marca 2014, 16:17
ale bez czasownika trudno coś napisać. pozdrawiam
przysłano: 5 marca 2014 (historia)

Inne teksty autora

tak nagle...
Arturro
pamiętam
Arturro
***
Arturro
***
Arturro
babcia
Arturro
marność
Arturro
kres
Arturro
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca