Literatura

*** (wiersz)

Arturro

 

 

o czym myślisz

gdy wbijasz nóż w czyjeś serce

co wtedy czujesz

powiedz wreszcie

 

o czym myślisz

gdy stoisz przed lustrem

czujesz nienawiść do tej drugiej osoby

a gdybyś tak poznał ją bliżej

co wtedy byś zrobił

 

o czym myślisz

gdy pustka w twej głowie

nie myśl o niczym

usiądź zaśnij zapomnij

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 9 marca 2014, 09:59
nihil novi, bzdura goni bzdurę w tendencyjnej formie

"o czym myślisz
gdy pustka w twej głowie
nie myśl o niczym"

............................................kuriozum
przysłano: 9 marca 2014 (historia)

Inne teksty autora

tak nagle...
Arturro
pamiętam
Arturro
***
Arturro
babcia
Arturro
marność
Arturro
kres
Arturro
***
Arturro
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca