Literatura

gniewni (wiersz)

gaj

świat wściekłych ludzi

 
za zakrętem
odkryte sofizmaty zamykają słowa
płaczesz nad rozlanym mlekiem


zamętem niezmiennym 
(gdzie gotowa) 
robić rozpłatać rozgrzana głownia 
puszkę skojarzeń turla


po łące nad strumieniem z wiatrem
biegnij i w tyle zostaw 
tandetną czekoladę


twórców zamysłów wiraże słowa


czy jakoś tam będzie 
będzie jak zawsze
lecz jakoś będzie


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
calvados
calvados 31 marca 2014, 09:53
filozoficzną końcówkę stosuje na co dzień :-)
przysłano: 31 marca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca