Literatura

lśnienia..czyli modlitwa upadłych (wiersz)

Jarosław Baprawski

wróciłem z roboty czarny
ona czekała na parapecie

 

więc zbliżyłem się do świątyni
rozchyliłem uda i ucałowałem ołtarz

 

zdążyła wyszeptać

 

Gamoniu
spuść spodnie

 

tak rozpoczęła się liturgia


dobry 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 20 kwietnia 2014, 08:54
każdy ma taką komunię jaką sobie wymarzył... ciekawe i chyba w gust mój trafione:)
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 20 kwietnia 2014, 19:23
dopowiedziałeś za bardzo :-)




wróciłem z roboty czarny
czekała na parapecie

zbliżyłem się do świątyni
rozchyliłem i ucałowałem ołtarz

zdążyła wyszeptać
Gamoniu

tak rozpoczęła się liturgia



jakoś tak to widzę;-)
bossanova
bossanova 20 kwietnia 2014, 19:50
wróciłem czarny z roboty jak zwykle
czekała na parapecie podszedłem
rozchyliłem uda
i ucałowałem nasz ołtarz

tyle
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Nono.. niby wiem co powinnam tu ujrzeć a jednak zaskakujesz.
przysłano: 20 kwietnia 2014 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca