Literatura

Trajektoria (wiersz)

Ir

 

nie chcę być tą

która zawsze mówi – tak

 

wciąż rzucasz

podkręcone piłki

 

nie pozwalasz być

i nie pozwalasz odejść

 

obudzę się jutro i jeszcze kiedyś

tylko po co

 

wszystko jest w ruchu

ja w bez                                                                                                 


przysłano: 20 kwietnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca