Literatura

wypijmy za ... i za tych na morzu (wiersz)

Halina Bilenki

czasami się zdarza

że mnie (za)inspirujesz

 

porywasz mnie

wspólną melodią życia

 

poruszasz te struny

które na bocznicy czekając

tęsknotą nieraz szlochają

 

czuję wdzięczność momentu

w jego prawdziwości

 

a ty

 

z chłopięcą zachłannością

myślisz

że świat nagle do twoich

stóp się kładzie...


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 3 czerwca 2014, 19:34
w skonkretyzowanych sytuacjach pewne "rzeczy" pisze się osobno

no i przed opublikowaniem dobrze jest sprawdzić tekst
"myślsz"
Ari
Ari 4 czerwca 2014, 13:39
i koleczko bo to nie ja i nie moja r€ka (...)"MYSL byla Pierwsza" T.L.
przysłano: 3 czerwca 2014 (historia)

Inne teksty autora

"POWRÓT TATY"
Halina Bilenki
EURopa
Halina Bilenki
P JAK SŁOWA ESTETA
Halina Bilenki
KRYSZTAŁOWE WYMIARY
Halina Bilenki
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca