Literatura

bez tytułu (wiersz)

Maria H. Zdania Do Czytania

Byłam dziś w mieście
miastowa jestem
było tam przejście
na jedną z dwóch stron
Stałam tak w piekle
pod gołym niebem
i ktoś po zebrze
przebiegał, jak koń
Nie wiem, czy jestem
po dobrej stronie
nie mogę zapomnieć
o niej na krok
w uszach mam konie
i mówią do mnie
że coraz częściej
wybieram tę złą


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 czerwca 2014 (historia)

Inne teksty autora

Bez tytułu
Maria H. Zdania Do Czytania
Bez tytułu
Maria H. Zdania Do Czytania
Bez tytułu
Maria H. Zdania Do Czytania
bez tytułu
Maria H. Zdania Do Czytania
bez tytułu
Maria H. Zdania Do Czytania
bez tytułu
Maria H. Zdania Do Czytania
bez tytułu
Maria H. Zdania Do Czytania

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca