Literatura

cienka... (wiersz)

gaj

mam dopiero mało lat
a już wszystko wiem
ciemnością przeżarta splatam 
ramiona z cierniami korony 
płaczę z bólu i
ta obojętność

 

gdzież te światło które miałam spotkać
gdzie

 

odbite zatrzymane w pół słowa
zdziwione

 

stopy na granicy

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 17 czerwca 2014, 06:29
spójniki można zredukować

"gdzież [>te<] światło"..............?
"[>gdzie<]".................zbyteczne

"odbite zatrzymane"........................papka

wersyfikacja do przebudowy
Mi Lo
Mi Lo 17 czerwca 2014, 16:27
potencjał jest.
i sporo roboty, zanim przybierze ostateczny kształt
gaj
gaj 17 czerwca 2014, 17:09
mam dopiero mało lat
a już wszystko wiem

ciemnością przeżarta splatam ramiona
z cierniami korony
płaczę z bólu i ta obojętność

gdzież światło które miałam spotkać

odbite w pół słowa
zdziwione

stopy na granicy


Dziękuję za podpowiedzi :)
przysłano: 16 czerwca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca