Literatura

O pół butelki Rosso za dużo (wiersz)

Piramida88

 

Nawet nie wiem czy mu się podoba

Napoleon w skórzanej oprawie bo tylko

na mnie spogląda Gdzieś po - trzask

- ane leżą słowa Teraz jest cisza na

 sznurku i od jednej do drugiej połówki

buja się Cisza która ma usta jak węzeł

zaciśnięte i trzaska TRZASKa po oczach

(znowu) pękły okulary Wszystko przez

Martini...

 

 

Katowice 17/06/2014


słaby 6 głosów
przysłano: 17 czerwca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca