Literatura

w amoku (tak czytać) (wiersz)

nonFelix

taaak!
i zrobiła to znowu!
o tak, zrobiła to znowu!
bezwstydna!

pocałowała mnie,
gdy leżałem spragniony
tak, spragniony
z płonącymi wargami
spragniony!

a ja płonąłem
a ona,
bezwstydna,
podsycała mój ogień!
ciszą!

krzycz!
na Boga!
na wiatr!
na czas!
krzycz!

a ona tylko
zrobiła to znowu!
o tak, zrobiła to znowu!
cudna!

pocałowała mnie,
gdy leżałem
tak samotny
z samotnymi wargami.

jak mogła

niczego sobie+ 15 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
dickporter 10 lipca 2002, 22:38
oh how could she be so fine - axl rose
ktosktokocha 18 marca 2003, 16:26
hmm heh takie sa wlasnie kobiety heh wiemcos o tym sama taka jestem
lotna 30 kwietnia 2003, 12:05
jestem pod wrażeniem...
przysłano: 4 września 2001

Inne teksty autora

jesteś pełna
nonFelix
po przebudzeniu
nonFelix
wyjdź na ludzi
nonFelix
nienie
nonFelix
yass
nonFelix
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca