Literatura

Przepraszam (wiersz)

Szluger

kochanie
przepraszam
to nie twoja wina

dziś w nocy jak zawsze
wezmę tabletki i scyzoryk
zamkniemy się w pokoju
tak bardzo chcę odpokutować
muszę

chciałam ci wtedy powiedzieć
że dziękuję
bo byłeś
bo byliśmy
czysta empatia
dotykałeś mojej duszy
zupełnie nagiej
całowałeś emocje
byłam tobą

przepraszam
znów pokrwawię sobie rękę
może tym razem
nikt mnie nie znajdzie

kochanie tak
kocham cię

nie-oficjalnie
tak

niczego sobie 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 września 2001

Inne teksty autora

drobne fałszerstwa
envagorien
Magnolie
envagorien
dual
getsemani
*
getsemani
kasztany
getsemani
paw
getsemani
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca