Literatura

Większość jest gdzieś głęboko pomiędzy (wiersz)

Piramida88

 

Ustawmy sobie intencję, by tyłek nie stał się witryną naszego życia.

 

 

Budzimy się Kawa daje nam napęd

na dwie nogi Czujemy się sportowo

i mamy wiarę że nie brak nam klasy

nawet tej maturalnej Czerwony pasek

 

to już codzienność nie tylko w szortach

ale i w tyłeczku gdy Emanuela idzie 

do łóżka albo szuka najukochańszej

zakładki Jest tam gdzie Biblia Tysiąc -

 

 - lecia - Ł - AŁ…

 

Kraków 08/07/2014

 


niczego sobie– 7 głosów
przysłano: 8 lipca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca