Literatura

LIMERYK (wiersz)

iwonkazab

Jeden znajomy pan w Muszynie

często siedział w barze przy winie. 

Lubił marynarzy

chcących pogwarzyć. 

Może w końcu z nimi popłynie. 


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kopia cesarza internetu 21 lipca 2014, 10:42
fajny
iwonkazab 22 lipca 2014, 17:42
Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam
przysłano: 19 lipca 2014 (historia)

Inne teksty autora

CHWILA
iwonkazab
CYRK
iwonkazab

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca