Literatura

Make-up (wiersz)

arte

 

na rozlicznych fotografiach zamieszczanych przeze mnie
w portalach społecznościowych
reklamuję południowy temperament
 
te kuse wdzianka są dla don juana matadora
księcia z bajki kto wie może jakiś bogaty się napali
i wywiedzie z domu niewoli
 
w alternatywnej wersji rzeczywistości
opuszczam pokój w którym leży bez czucia mój mąż
przykuty do wózka w pieluchomajtkach
 
a przecież jestem młoda i pieprzyć się chcę
na okrętkę bez przerwy na wiele różnych sposobów
a on jakby był z drewna wystrugany i nic już nie może

słaby+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 20 lipca 2014, 12:29
no cóż - trudno domniemywać kim jest zajmujący łóżko człek.
"wózek", jako element scenografii faktycznie "marszczy dupę"
skłaniając do...

.......................................refleksji?
hadwao
hadwao 20 lipca 2014, 17:49
na jakie strony ty wchodzisz
abc
abc 20 lipca 2014, 18:03
Mithril, to tylko pretekst bez spersonalizowania, takie rzeczy mogą mieć miejsce w życiu dość powszechnie. ;-)
Hadwao, na wiocha.pl
Mi Lo
Mi Lo 22 lipca 2014, 11:47
wersy kanciaste, ale treść realizmem wcisnęła w fotel.
tak jest.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 20 lipca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca