Literatura

Czubate porcje (wiersz)

Potisz

przenoszą góry
trudne do zniesienia

 

dostępny punkt widzenia mieszają
z tysiącem własnej roboty

 

polityka ciągnie się niezależnie
od ilości produkowanej biegunki

 

można latać co godzinę
by przyłożyć ucho do krat głośnika

 

w poszukiwaniu świata który wychodzi
z siebie


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 27 lipca 2014, 13:01
zniesienia-widzenia...masz prosty rym śródwersowy. Nie zdobi.
Utwór też mnie nie porwał...ale to ja:)
Potisz
Potisz 27 lipca 2014, 13:07
Wiem, ale oba słowa wydają mi się istotne...
Każdy ma swój gust :))
Potisz
Potisz 28 lipca 2014, 00:29
Dzięki, Ata. Przydałby się jeszcze jakiś komentarz...
przysłano: 27 lipca 2014 (historia)

Inne teksty autora

Przekonanie
Potisz
Opuszczeni
Potisz
Próba
Potisz
Klęczącemu
Potisz
Łaska
Potisz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca