Literatura

Dzieła (wiersz)

Potisz

dopasowany czas wisi obok mundurów
z zaschniętym kolorem rtęci

 

dalej widzimy twarze urządzone ludzką ręką
można dostrzec własną krzywdę

 

człowiek nie należał do wybranych
od pierwszej wojny jest skończony


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
hadwao
hadwao 29 lipca 2014, 16:57
z zaciekawieniem
Potisz
Potisz 29 lipca 2014, 16:59
Dzięki :)
hadwao
hadwao 29 lipca 2014, 18:50
pisz więcej
Potisz
Potisz 29 lipca 2014, 18:53
Nie mogę być taki nadpobudliwy na tym portalu, bo mnie tu na leczenie wyślą ;)
Taki jesteś niecierpliwy, a oceny mi nie chcesz postawić ;)
hadwao
hadwao 29 lipca 2014, 21:11
;) proszę bardzo - szczera
Potisz
Potisz 29 lipca 2014, 21:18
Mdleję! ;)
tumulandi 31 lipca 2014, 17:05
Mało, a przy tym jak wiele!
Potisz
Potisz 31 lipca 2014, 17:10
Dzięki stokrotne!
przysłano: 29 lipca 2014 (historia)

Inne teksty autora

Przekonanie
Potisz
Opuszczeni
Potisz
Próba
Potisz
Klęczącemu
Potisz
Łaska
Potisz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca