Literatura

Ogólnopolskie dyskusje (wiersz)

Potisz

pies nie zjadł człowieka
ale na ten temat dał głos

 

gwiazda radosna z powodu własnej książki
szuka sponsora
pomocnego przy odświeżaniu bibliotecznych półek

 

polityk znalazł oparcie we wrogiej partii
by uniknąć upadku

 

strzelec ważnego gola był zaskoczony
gdy przeczytał o tym artykuł

 

miejsce na wojnę zawsze się znajdzie


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 5 sierpnia 2014, 20:28
"pies nie zjadł człowieka
/.../
gwiazda radosna /,,,/szuka sponsora
/.../
polityk znalazł oparcie
/.../
strzelec /.../ był zaskoczony
.....miejsce na wojnę zawsze się znajdzie"


Rozumiem Twoje założenie, ale taki zapis msz tworzy li tylko wyliczankę.
Pozdrawiam.
Potisz
Potisz 5 sierpnia 2014, 20:31
Słabo...
Margo 5 sierpnia 2014, 23:00
do mnie dociera, bo życie każdej istoty jest walką o przetrwanie
poczynając od zwierzęcia kończąc na strzelcu, pozd
Potisz
Potisz 5 sierpnia 2014, 23:12
To jest w pewnym sensie walka o przetrwanie. Dzięki Marge :)
przysłano: 5 sierpnia 2014 (historia)

Inne teksty autora

Przekonanie
Potisz
Opuszczeni
Potisz
Próba
Potisz
Klęczącemu
Potisz
Łaska
Potisz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca