Literatura

Ekslibris (wiersz)

Potisz

nie zwracajcie
pamięci
choć od początku należy
do mnie

 

bez emocji
oddajecie się lekturze
zakończenia

 

przetrwa tylko część
kolekcji wyrwanej z życiorysu


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 9 września 2014, 06:38
...ckliwe dyrdymały
Mi Lo
Mi Lo 9 września 2014, 11:40
tym razem nie przekonaleś
nadmiar ogólników w tak krótkiej formie nie upraszcza
Potisz
Potisz 9 września 2014, 11:51
Spokojnie, to mój pierwszy wiersz od długiego czasu, Mi Lo.
przysłano: 9 września 2014 (historia)

Inne teksty autora

Przekonanie
Potisz
Opuszczeni
Potisz
Próba
Potisz
Klęczącemu
Potisz
Łaska
Potisz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca