Literatura

Pascha (wiersz)

arte

Tu w Kolonii w górę i w dół
champions league
(reklama na siatce mesh
przyczepionej do ściany budynku)
to przypomina jazdę na rollercoasterze
blisko tysiąc osób dziennie
za 5 euro wznosi się
przez dwanaście pięter wieży Babel
jestem tutaj z nimi widok dech zapiera
podnosi się ciśnienie
adrenalina zaczyna buzować
tego nie sposób zapomnieć
oprowadza mnie szwagier insider
po poszczególnych piętrach
Divy siedzą na stołkach barowych
w darkroomach są gotowe
na full serwis można je dymać do woli
uprawiać zbiorowy gangbang
z młódkami lub Mrs. Milf
to tak jakby zerżnąć snop
jęczmiennego zboża w święto żniw

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 września 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca