Literatura

EROTYCZNIE (wiersz)

Sylwia Aszendorf

 

JEDWABNA POŚCIEL PURPURĄ ROZGRZEWA
SPLĄTANE CIAŁA W AKCIE ROZKOSZY
TWE CZUŁE USTA PIESZCZĄ WOLNO
KAŻDY CENTYMETR MOJEJ SKÓRY

DOTYKIEM RĄK RZEZBISZ ME CIAŁO
KTÓRE NAMIĘTNIE FORMĘ PRZYBIERA
FALA ROZKOSZY JAK SINUSOIDA
TO W GÓRĘ... TO W DÓŁ OPADA...

I PRAGNIESZ ZDOBYĆ MNIE DOGŁĘBNIE
PENETRUJĄCYM RUCHEM EGO
DOTRZEĆ DO PUNKTU GRAFENBERGA
BY TAM ZOSTAWIĆ TWE SPEŁNIENIE

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
calvados
calvados 22 września 2014, 06:44
to co zakryte fascynuje, to co odkryte już mniej
odważny ''erotyk'', ale wszystko odkryłaś
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 22 września 2014, 14:35
NIE TAK DO KOŃCA COŚ NIE COŚ POZOSTAWIŁAM WYOBRAZNI
Bożena Fąfara
Bożena Fąfara 22 września 2014, 14:58
Bardzo podoba mi się przybieranie formy przez ciało - ładne i plastyczne. Zachęcam jednak jeszcze do pracy nad wierszem, który (bez brania pod uwagę podziału na wersy i strofy) robi wrażenie przypadkowości dobranych słów, bez melodyjności właściwej liryce. Pozdrawiam :)
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 22 września 2014, 20:15
DZIĘKUJĘ PANI BOŻENO ZA KONSTRUKTYWNE RADY SZCZERZE MÓWIĄC NIGDY NIE ZASTANAWIAŁAM SIĘ NAD KONSTRUKCJĄ WIERSZA Z JEJ ZASADAMI PISZĘ AMATORSKO SPONTANICZNIE CZASAMI Z BŁĘDAMI JEST TO MÓJ SPOSÓB WYRAŻANIA EMOCJI I MYŚLI KTÓRE PRZELEWAM BEZPOŚREDNIO NA KOMPUTER.POZDRAWIAM SERDECZNIE
przysłano: 21 września 2014 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca